Over Ons2018-12-18T13:50:54+00:00

Over ons

Ook al is E.T.B. Tilburg (Elling Tilburg Bedrijfsdiensten) een relatief jong bedrijf, wij hebben in het verleden al veel ervaring en kennis op gedaan betreffende onze werkzaamheden. Tijdens onze jaren van dienst in de transport en de bouw zijn de nodige onderhoud klussen ons niet vreemd geweest. Hierdoor hebben wij veel markt kennis en inzicht op gedaan die ons nu goed van pas komt. Wij verwijzen u naar onze referenties die kunnen beamen dat wij altijd keurig werken en de kwaliteit van het werk goed is.

We zijn er voor om alle werkzaamheden in en om uw bedrijf uit handen te nemen. Hier onder valt verschillende vormen van onderhoud vanaf technisch tot aan tuin onderhoud ,schoonmaak werkzaamheden en transport. Zodat u zich kunt concentreren op uw eigen werk.

E.T.B heeft over de jaren de connecties gelegd om u te kunnen helpen.

E.T.B. Tilburg is ontstaan in 1994 als Transport bedrijf.

Destijds stond de afkorting E.T.B. voor Elling Transport Brabant die zich richtte op snel transport diensten in de regio Brabant , maar al snel groeide E.T.B. als transport bedrijf binnen de grenzen van Europa en destijds Polen. Door deze groei werd uiteindelijk de goederen van onze klanten niet alleen meer opgehaald en weggebracht

Deze ontwikkelen bracht op den duur teweeg dat oude voorraden bleven staan en onze klanten daar geen raad mee wisten. E.T.B. hielp zijn klanten daar door deze voorraden te gaan verkopen, daardoor ontstond de handelende afdeling (Trading) van E.T.B. en daarmee een netwerk dat heden daags nog steeds intact is. van punt A naar B maar ontstond ook de behoefte aan opslag van goederen zodat die op afroep konden bezorgd worden naar de klanten van onze klanten.

E.T.B heeft de nodige ervaring om uw bedrijf naar de top te helpen.

Ook heeft E.T.B. de nodige goede en slechte tijden meegemaakt waardoor onze werkzaamheden ook uitgebreid zijn geworden in eerste instantie d.m.v. detachering werkzaamheden op logistiek gebied daarna in bouw en onderhoud.

Omdat het werkterrein van E.T.B. door deze ontwikkelingen enorm verbreedde is de nadruk op transport enorm gedaald. Onze klanten zijn vanaf die tijd ons gaan benaderen voor allerlei soorten werkzaamheden. Van onderhoud van gebouwen terreinen tot aan schoonmaakwerkzaamheden tot aan tuinonderhoud ook zijn we onze oude taken zoals transport en handel niet vergeten.

Het werd dus tijd om aan onze naam ook een andere draai  te geven daardoor het E.T.B. voortaan Elling Trading en bedrijfsdiensten  werd en nemen wij bij U alle vormen van werkzaamheden uit handen zodat U zich alleen met Uw eigen werkzaamheden waarin U zelf gespecialiseerd bezig kunt houden.

Daarnaast is onze handelsafdeling ook een gespecialiseerde tak in cleaning Solutions begonnen waarbij we bedrijven bevoorraden op het gebied van schoonmaakmiddelen en hygiëne producten zoals b.v. wc papier en papieren handdoekjes en zepen. Bezoek hiervoor onze webshop. 

Wij gebruiken tijdens onze werkzaamheden altijd de naam ETB Tilburg dit omdat onze vestiging in Tilburg zit en daardoor onze diensten in deze regio ook optimaal kunnen uitvoeren maar ook elders in Nederland België en Duitsland kunnen wij onze diensten aanbieden en kunnen daardoor andere ETB vestigingen ontstaan. Er zijn ook plannen voor vestigingen in andere plaatsen.

Als U meer informatie en mogelijkheden van ons wil weten neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn een flexibel bedrijf en staan overal voor open. Daarom kunnen we ook met een gerust hart zeggen.

 

U  bent bij ons in goede handen

Contact

De Webshop is momenteel niet actief. Voor het plaatsen van orders neem contact op via info@etbtilburg.nl of bel 085-0070660 / 0650966921 Sluiten